"Нехай бере з собою Шварценеггера для впевненості": Добкін покликав Кличка на дебати (відео)

Екс-мер Харкова заявив, що між ним і Кличком нудних дебатів бути не може.
Михайло Добкін. Фото: Главред.

Колишній народний депутат України Михайло Добкін, який хоче поборотися за крісло градоначальника столиці, публічно заявив про те, що готовий вийти на дебати з чинним мером Києва Віталієм Кличком. Про це він сказав в ефірі програми "Все по бєспрєдєлу", передають Патріоти України.

Зокрема, Добкін звернув увагу на ролик, в якому Київ з Днем міста вітає відомий актор Арнольд Шварценеггер. "Кличко розуміє, що йому не вистачає власної впевненості та він вирішив залучити Шварценеггера ... Я вважаю, що минули часи, коли політики повинні залучати виконавців", - сказав він.

Також екс-мер Харкова додав, що між ним і Кличком нудних дебатів бути не може. "Це будуть не просто дебати. Кличко - людина мем, і я - людина мем. Головне, щоб він не побоявся на них прийти. Нехай бере з собою Шварценеггера. Я вважаю, що до цих дебатів нас повинні привести люди з активною позицією", - сказав він.

Після цього ведуча програми офіційно закликала Добкіна і Кличко вийти на дебати, на що перший відповів згодою.

Джерело: Апостроф

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...