"Нехай звільняють, мені байдуже, відправили нас на м'ясо сюди": Окупант поскаржився матері, що хоче втекти з України (аудіо)

Військовий окупаційних військ РФ попросив матір звернутися до прокуратури через неможливість отримати документи. Вони потрібні йому, щоби припинити участь у війні проти України, передають Патріоти України.

Окупант також поскаржився, що командування ставиться до солдатів як до "м'яса", і розповів, як зі своїм підрозділом виходив з оточення ЗСУ. Запис телефонної розмови загарбника оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Подавайте в прокуратуру, прямо сьогодні, якщо встигаєте, і нехай їх там на**й виродок цих... Та ми з оточення вийшли, нас ледве на замочили. Усю ніч пішки йшли. Андрій підірвався на гранаті. Поранений. Я вперед пішов, а він позаду. Ми вийшли, і я більше нікуди не йду. Пішли вони... Відправили нас як м'ясо на забій", – обурився російський військовий.

Він порадив батькам не перейматися через те, що його можуть звільнити зі служби, і заявив, що після свого повернення має намір позиватися до армії:

"Не партеся ви, звільнять та й звільнять. Усе максимум, що можуть зробити. Мені взагалі по**й на цю армію з їхнім ставленням як до м'яса. Я ще приїду і позиватися буду за те, що мене не відпускали, коли вже документи подали. Що сказали, "у твоєму випадку звідси або 200-м або 300-м поїдеш звідси". Нормально, б***ь?"

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...