"Нех*й *аст*ть": Міжнародна морська організація покарала десяток суден за відвідування окупованого Криму

Загалом з 2017 року завдяки зверненням України таку санкцію застосували до 57 суден

Міжнародна морська організація цього року позбавила права ходити під іноземним прапором десять суден через те, що вони заходили у порти окупованого Криму. Про це повідомив заступник постійного представника України при Міжнародній морській організації (IMO) Віталій Мошківський, зазначають Патріоти України.

«10 суден позбавили цьогоріч права плавати під іноземним прапором за заходження в Крим. Це, зокрема, два судна під прапором Белізу, одне під прапором Болівії, два під прапором Камеруну, три - під прапором Коморських островів і два - під прапором Палау», - розповів Віталій Мошківський.

Він додав, що загалом з 2017 року завдяки зверненням України таку санкцію застосували до 57 суден.

Міжнародна морська організація є спеціалізованою установою ООН, яка встановлює стандарти безпеки міжнародного судновплавства та може реагувати на порушення.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...