"Немає давно ні любові, ні життя": Колишній друг президента РФ розповів, що Людмила Путіна сама хотіла розлучитися з чоловіком

Колишній власник Межпромбанку Сергій Пугачов, який зараз перебуває у розшуку в Росії і судиться з нею в Гаазі за активи вартістю $15 млрд, а з середини 1990-х до 2010 року близько спілкувався з президентом РФ Володимиром Путіним, розповів, що той не довіряв Людмилі Путіній, коли вона була його дружиною, а вона хотіла розлучитися, передають Патріоти України.

«Хороша людина. Така чесна, проста, з простої сім'ї. Я пам'ятаю, як ми разом подорожували. Я кажу: "Так, тут так, звісно, непоказно, я навіть не пам'ятаю, де це було, але в цілому дуже люди добрі". Вона каже: "Сергію Вікторовичу, знаєте, де я виросла? Я виросла в Калінінграді на околиці і працювала прядильницею на якомусь заводі, де всі бухали з ранку до ночі. А ви говорите - тут якось не дуже, ніби я приїхала з Букінгемського палацу», - розповів Пугачов про Людмилу Путіну в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Водночас Пугачов зазначив, що в Людмили Путіної «було бажання якось влізти, вплинути на нього (Володимира Путіна - ред.)», що, за його словами «було зайвим».

Він додав, що Людмила Путіна - емоційна людина. Пугачов також розповів, що Людмила Путіна сама хотіла розлучитися з чоловіком. «Коли Людмила Путіна була дружиною заступника керуючого справами президента, щовечора вона говорила: "Ми завтра розлучимося, завтра підемо розлучатися», - сказав він.

За словами Пугачова, під час виборів Людмила Путіна «практично шантажувала нас, не його». «Вона говорить: "Я - ні, я не збираюся. Яка перша леді? Я на розлучення подаю завтра, в рацс», - розповів він.

За його словами, Людмила Путіна пояснювала це тим, що у неї з чоловіком «ніякої любові, життя давно нічого немає». Також під час інтерв'ю Сергій Пугачов заявив, що у Путіна немає друзів. «Він не довіряє нікому. Він дружині не довіряв», - сказав Пугачов.

Людмила Путіна була дружиною Володимира Путіна з 1983 по 2013 рік.

Джерело: Гордон

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...