"Немає логіки в діяннях алкоголіка, а тут ще й наркомани": Буданов розповів, як пережив свою "загибель" у росЗМІ (відео)

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України прокоментував неодноразові фейки російської пропаганди про свою "загибель". Він зізнався: "ліквідацію" пережив нормально, передають Патріоти України.

Причини ж, з яких пропагандисти Кремля так затято поширюють абсурдну брехню навіть попри її багаторазове спростування, Буданов вбачає у пристрасті до психотропних речовин, яка, судячи з усього, в Росії набула тотальних масштабів.

Він також поділився своїми міркуваннями щодо того, з якої причини росіяни так затято намагаються "поховати" представників військового командування України на своєму телебаченні та у ЗМІ – навіть попри те, що "ліквідовані" пропагандистами Кремля посадовці неодноразово спростовували брехню появою у публічному просторі.

"Де можна знайти логіку?... Нема логіки у діяннях алкоголіка, є такий вислів. А тут ще й наркомани. Про що говорити?" – стиснув плечима очільник ГУР МОУ.

Джерело: UA:Суспільне

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...