"Непристойну" позу довелося поміняти: Макрон під час зустрічі із Сі Цзіньпіном порушив етикет (фото)

Президент Франції Еммануель Макрон порушив етикет під час фотографування з головою КНР Сі Цзіньпіном у Китаї. На це звернули увагу колишній депутат Європарламенту та лідер руху «Патріоти» Флоріан Філіппо. Французький лідер, який став об'єктом обговорення, опублікував фото на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Позуючи фотографам поруч із Сі, Макрон прибрав руку в кишеню штанів. Однак після прохання він витяг долоню. Філіппо розмістив у своєму Twitter-акаунті відео, на якому знято цей момент.

Політик назвав цей інцидент «новим моторошним приниженням» для Макрона. «Цей візит дедалі більше нагадує катастрофу!» - заявив Філіппо у підписі до ролика.

Лідер французької партії «Народний республіканський союз» Франсуа Асселіно висміяв незручну позу президента країни Еммануеля Макрона під час зустрічі з головою КНР Сі Цзіньпіном та головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн.

«Макрон і фон дер Ляйєн сиділи на офісних стільцях із коліщатками, надто низькими й незручними – їм не було куди подіти ноги», – написав політик, супроводивши публікацію фотографіями французького лідера, що сидить за столом. Він додав, що позу Макрона можна описати словосполученням «китайське катування».

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...