Нещасна встигла доповзти до посадки: Знайдено ще одну жертву розстрілу окупантами автоколони на Харківщині 25 вересня (фото)

Виявлено ще одну жертву розстрілу російськими окупантами автомобільної колони у Харківській області 25 вересня - це 75-річна жінка. Про це повідомляється в Telegram-каналі Офісу генерального прокурора, передають Патріоти України.

Зазначається, що сьогодні, 12 жовтня, відбувся додатковий огляд колони автівок, яку 25 вересня російські військові розстріляли поблизу села Курилівка Куп'янського району.

Повідомлялося, що внаслідок обстрілу загинули 24 людини, серед яких вагітна жінка та 13 дітей.

"Під час додаткового огляду правоохоронці виявили 25 жертву - 75-річну жінку. За попередніми даними, після розстрілу автомобільної колони вона проповзла близько 200 м та померла у посадці", - розповіли у прокуратурі.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....