Невдоволення у Кремлі зростає: Експерт висловився про розкол у РФ та хворобу Путіна

Військовий експерт Олег Жданов вважає цілком реальним переворот у Росії через війну в Україні. Свою думку з цього приводу він висловив у інтерв'ю РБК-Україна, відповідаючи на відповідне запитання. передають Патріоти України.

"Чим далі – тим більша ймовірність такої події. Чим далі – тим більше діють санкції. Оточення Путіна усвідомлює, що зв'язки із Заходом розриваються – економічні, фінансові, політичні. Вони опиняються у глухій ізоляції. Деякі, можливо, вже починають підраховувати збитки. Тому, думаю, що невдоволення там, у верхівці, зростає", – зазначив він.

"Путін раніше говорив, що всі оргвиводи буде робити після війни. Однак він вже робить ці оргвисновки. Є інформація, що він відсторонив Герасимова (начальник Генштабу Збройних сил РФ) від командування "спецоперацією" в Україні. Той, хто зараз очолюватиме цю так звану "спецоперацію", намагатиметься сісти в крісло Герасимова. ФСБ намагається перекласти провину за провал на Міністерство оборони Росії. А Міністерство оборони намагається перевести провину на ФСБ", – додав Жданов.

При цьому експерт спрогнозував, що буде, якщо президент РФ Путін ляже на операцію: "На той період управління країною перейде до Патрушева (секретар Радбезу РФ). А спокуса – це один з найбільших людських вад. А раптом Путін після цієї операції не прокинеться? Або серце не витримає?...".

За словами Жданова, про те, що лікарі наполягають Путіну на невідкладному хірургічному втручанні, вже говорить мало не весь світ: "Колись Путін користувався послугами ізраїльських лікарів. Ізраїльські фахівці підтверджують інформацію про те, що у нього онкологія".

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...

Найбільший секрет Лукашенки, або Он де буде "білоруська Херасіма": Американці дізналися, де збудували таємну базу, куди Путін міг вже експортувати "Іскандери" з ядерними боєголовками

субота, 11 травень 2024, 4:15

Те, що у випадку навіть підготовки запуску тактичної ядерної зброї Білорусь за лічені хвилини може перетворитись на скопище руїн, ні для кого не секрет. Однак Путін сподівається, що росії побояться мстити тим самим чином. Стало відомо, де Мінськ планує...