"Ні ЄС через 30 років, ні НАТО - через 50": Зеленський зажадав від Брюсселя відповіді щодо перспектив України

Президент Володимир Зеленський заявив про те, що бажає отримати від НАТО вкрай чітку тимчасову перспективу членства для України в 2022 році. Про це український лідер сказав під час зустрічі з дипломатами, зазначають Патріоти України.

"Всі ми не можемо сьогодні прийняти тезу, яка сьогодні теж дуже популярна, про ЄС через 30 років, а НАТО колись, через років 50. Це демотивує всіх і уповільнює. Для швидкого руху ми не повинні витрачати час на якісь другорядні речі", - сказав президент.

За словами Зеленського, Україна прагне домогтися членства в Євросоюзі в найближчі роки і отримати дуже чітку тимчасову перспективу від НАТО.

"Дуже конкретну. Хочемо її отримати в 2022 році", ‒ сказав президент. Говорячи про зовнішньополітичні цілі, Зеленський сказав, що для їх досягнення українська дипломатія повинна стати швидшою. "В даний час у багатьох процесах Україна змушена наздоганяти і це неправильно", - сказав він.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...