Няша дарма старалася: Книжку Поклонської заборонили ввозити до України

Антиукраїнська книжка "Кримська весна: до і після. Історія з перших вуст" була написана Поклонською в співавторстві з її чоловіком Іваном Соловйовим.

Няша Поклонська. Фото: соцмережі.

Державний комітет з телебачення і радіомовлення України включив книжку депутатки російської Держдуми, колишньої "прокурорки" анексованого Криму Наталії Поклонської "Кримська весна: до і після. Історія з перших вуст" до переліку видань, які не рекомендують для ввезення до України, передають Патріоти України.

Про це повідомила прес-служба комітету, оприлюднивши на сайті розширений список книжок, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.

Антиукраїнська книжка "Кримська весна: до і після. Історія з перших вуст" була написана Поклонською в співавторстві з її чоловіком Іваном Соловйовим і побачила світ у березні 2019 року. Зазначимо, це вже друга книжка Поклонської, включена до "чорного списку" України, раніше прокурорка видала збірку інтерв’ю "Відданість Вірі й Батьківщині".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...