"Ніби відром крові стіни забризкали": Найманець "ДНР" розповів, як "козаки" катували людей у підвалах (відео)

Російська пропаганда тим часом називала їх "антифашистами" та "ополченцями".

Найманець "ДНР" Володимир Ткачов ("Старий") розповів про знущання, яким з 2014 по 2015 рік піддавали викрадених людей російські "козаки". Фрагмент його інтерв'ю опублікував у своєму відеоблозі на YouTube-каналі український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Він уточнив, що в ролику бойовик розповідає про банду "козаків" такого собі "отамана" Сафоненка. Вона була ліквідована в квітні 2015 року після конфлікту "козаків" з угрупованням "Оплот" вбитого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

"Надійшов наказ оточити базу самозваних "козаків", котрі бандюки, на Будьонівці. У нас там бій був. І потім почали виводити з підвалу. Там підвал був величезний, починають виводити людей. Там було 70 осіб, з них осіб 7 усього були "укропи". А решта – бізнесмени, заможні люди, у яких вони відбирали", – розповів про злочини російських окупантів терорист Ткачов.

"Я коли в підвал спустився, на стіни подивився, а там таке відчуття, що у відро крові наливали і на стіни бризкали. Залито все кров'ю було. Ну, били".

Журналіст Казанський прокоментував моторошні одкровення найманця й підкреслив, що це – тільки один епізод злодіянь росіян та їхніх спільників на Донбасі. "Цілий рік російські ЗМІ ліпили "героїв" із цих садистів. Називали їх "антифашистами" і "ополченцями". Важливо пам'ятати, "русскій мір" – це завжди так", – резюмував він.

Денис Казанський

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...