Ніякої операції у Кім Чен Ина не було, - західні ЗМІ

В органах державної влади Південної Кореї взагалі ніколи не вірили інформації про проблеми зі здоров'ям у Кім Чен Ина.

У той же час невідомо досі, чому Кім Чен Ин настільки довго був відсутній на публіці, в зв'язку з чим з'явилися чутки про його "смерть" після перенесеної операції на серці. Однак ніякої операції у Кім Чен Ина, як пише Рolitico, не було. Принаймні таку заяву зробили в канцелярії президента Південної Кореї, повідомляють Патріоти України.

Як ЗМІ дізналися від анонімного джерела в канцелярії, в органах державної влади Південної Кореї взагалі не вірили інформації про проблеми зі здоров'ям у Кім Чен Ина. Однак джерело не розповіло, на підставі яких фактів робилися такі висновки. Втім, акцентує видання, і раніше саме південнокорейські джерела були найбільш обережними у трактуванні причин тривалої відсутності Кім Чен Ина в публічному просторі, непояви його навіть на важливих заходах, в яких лідер Північної Кореї повинен був брати участь і за традицією, і згідно з протоколом.

І раніше південнокорейські відомства стверджували, що на підставі наявних у них даних вони дійшли висновку про те, що на території їх північного сусіда не відбувається нічого екстраординарного. Видання також зазначає, що це вже не перший випадок, коли Кім Чен Ин надовго зникав з поля зору публіки. "У 2014 році, коли він з'явився після шеститижневої перерви, він ходив із ціпком і використовував електричний візок. Сюжет, наданий Північною Кореєю в суботу (2 травня - ред.), показав, що Кім їхав на електричному візку, аналогічному тому, який він використовував в 2014 році, коли у нього, як повідомлялося, була травма щиколотки", - зазначає видання.


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...