"Навряд буде задовільний для нас варіант": Можуть скластися обставини, які протягом року призупинять війну, - "Мадяр"

На фронті можуть скластися обставини, які протягом року призупинять війну Росії проти України. Однак цей варіант навряд чи буде задовільним для нас. Про це заявив засновник та командир спецпідрозділу БпАК "Птахи Мадяра" Роберт Бровді "Мадяр" в ефірі "Київ24", передають Патріоти України.

"Що стосується поточних прогнозів, звісно, вони так чи інакше переплітаються з політичними складовими, з геополітичною ситуацією, з виборами, з різними зовнішніми поглядами зі сходу та з заходу. Я не уповноважений такі речі коментувати. На мою думку, складуться обставини, котрі протягом року від цього часу ту війну призупинять. І - то навряд буде задовільний для нас варіант".

Водночас, "Мадяр" підкреслив, що військові знають свою роботу, і працюватимуть стільки часу, скільки буде необхідно, щоб захищати нашу державу.

"Хочу в цьому запевнити. Рівень мотивації ми зберігаємо високий, щоденно отримуючи сатисфакцію від знищення ворога, завдаємо йому руйнівних ударів і робимо це з відповідним ритмом", - підкреслив військовий.

"Путін заявив: ще трошки і буде ядерний удар": Денисенко пояснив, що це означає

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:00

"Путін заявив: іще трошки і буде ядерний удар. Що це означає: 1. В Росії прискорюють процес переговорів. 2. Росія піднімає ставки перед виборами в США, розуміючи, що ніяких переговорів поки не передбачено", - про це у Фейсбуці пише Вадим Денисенко, пе...

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...