Нова серія "Києва за три дні": Медведєв розповів, коли росіяни знову підуть у наступ, і замахнувся на Одесу

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв не виключив, що російські війська можуть піти на українську столицю Київ "в іншу фазу" війни. Про це російський політик сказав в інтерв'ю пропагандистському виданню, передають Патріоти України.

"Де зупинитися, не знаю, я думаю, що нам ще прийдеться багато та серйозно працювати. Чи буде це Київ? Так, мабуть. Це повинен бути і Київ. Якщо не зараз, то через якийсь час. Може в якусь іншу фазу розвитку цього "конфлікту", - помріяв він.

Він знову вдався до історичної маячні, назвавши Київ "російським містом". А також заявив, що нібито зі столиці йде "загроза існуванню Російської Федерації" через "інтернаціональну банду, яка засіла у Києві".

Окрім того, Медведєв погрожує спробувати окупувати Одесу, бо місто "зачекалося Російської Федерації".Нагадаємо, раніше Медведєв вчергове пригрозив ядерним ударом "по чотирьох столицях".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...