Нові або у ЗСУ, або знищені: Росія береться відновлювати старі радянські танки 60-х років

Країна-терористка Росія, ймовірно, через дефіцит планує відновити 800 старих радянських танків Т-62 випуску 60-х років у найближчі три роки. Про це повідомив депутат Держдуми РФ Гурулєв під час відвідування 103-го ремонтну заводу, відео про яке публікує оперативний штаб ЗСУ, передають Патріоти України.

На відео, поширеному в телеграм-каналі, видно, як російський депутат інспектує завод з виробництва двигунів танків, які мають бути вставлені в радянські. Таким способом депутат Держдуми сподівається вдихнути життя у старе озброєння. На кадрах Гурулєв розглядає один із таких типів двигунів.

Варто зазначити, що у російської армії є проблеми із кількістю танків. Їх або "демілітаризували" українські військові, або "затрофеїли" для власного користування. Днями моніторингова група "Беларускі Гаюн" вважає, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко може постачати російським окупантам танки.

Зауважимо, за даними Генерального штабу Збройних сил, українська армія станом на 12 жовтня знищила понад 2500 одиниць російських танків. Окрім цього, російські війська втратили:

  • бойових броньованих машин / APV ‒ 5181 (+19) од.,
  • артилерійських систем – 1507 (+11) од.,
  • РСЗВ – 355 (+2) од.,
  • засобів ППО ‒ 182 (+1) од.,
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 3927 (+11) од.,
  • спеціальної техніки ‒ 136 (+0) од.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...