Нові подвиги Зе-команди: Власниця манікюрного бізнесу претендує на посаду віце-прем'єрки в Україні

Чутки про майбутні кадрові перестановки в Україні «гуляють» вже давно, а днями «слугам народу» видали підписні листи для ініціювання відставки спікера Дмитра Разумкова. Втім, посади може позбутися не тільки він, передають Патріоти України.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», у Єдиному державному реєстрі декларацій з'явилося уточнення в документі власниці торгової марки «Експрес-манікюр» Олени Липівської-Ергюль — вона претендує на посаду віце-прем'єрки — міністерки з питань стратегічних галузей.

Відзначається, що кандидатка на посаду у 2020 році отримала прибуток у розмірі 20,4 тис. грн на основному місці роботи — зареєстрованій в Туреччині компанії Sahne Vizyon Casting Turism. Чоловік Липівськї-Ергюль — громадянин Туреччини Ергюль Сюлеймана Оузхан. Він минулого року отримав 633,84 тис. грн в турецькій компанії Tantur Tourism Co.

Претендентці на високу державну посаду належить земельна ділянка (1000 кв. м) у с. Ревне Бориспільського району. Їй, а також чоловіку, їхній доньці і батькові Олени — квартира у Києві (71,5 кв. м). Ще однією квартирою у Туреччині (189,4 кв. м) вона володіє з чоловіком і донькою.

У декларацію Липівська-Ергюль внесла дані про три сумки Chanel загальною вартістю понад 700 тис. грн, одяг цієї марки і марки Fendi приблизно на 2 млн грн, а також ювелірні прикраси Cartier і Van Cleef & Arpels на суму близько 800 тис. грн.

Бізнесвумен володіє автомобілем Range Rover Sport 2016 р. в, її чоловік — Mercedes-Benz E180 2016 р. в. Кандидатка на посаду також задекларувала готівкою 378 тис. доларів, 877 тис. євро і 1,5 млн грн. Майже 1 млн грн вона позичила третім особам.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...