Обіцянки запровадити поліцію в потяги залишились обіцянками: Кандидат у мери Харкова поскаржився, що його обікрали в поїзді з Києва до міста його мрії (відео)

Керівництво Укрзалізниці дуже зайняте своїми справами, щоб пам'ятати про обіцянки?

Кандидат у мери Харкова, юрист Денис Ярославський розповів, як його у нього вкрали особисті речі й техніку під час поїздки в нічному поїзді "Укрзалізниці". Про це жертва невідомих повідомила на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

За його словами, це сталося, ймовірно, вночі в поїзді зі столиці до Харкова.

"Звернув увагу, що у мене на столі пропала сумка з Макбуком, документами, грошима, особистими речами... Проспав, буває", - каже кандидат у мери.

Ярославський нагадав, що раніше в Україні йшлося про повернення співробітників поліції в потяги. "На жаль, розмови так і залишилися розмовами. Тому ось ця ось вся тварюка, яка їздить, поки люди сплять, заходить, відкриває ключами - без різниці, купе, СВ або плацкарт, і обкрадає всіх інших, залишається безкарною", - заявив він.

Також він висловив сподівання, що МВС поверне на маршрути співробітників поліції. "А наша багата УЗ поставить камери спостереження в поїздах", - додав він.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...