Обшуки у Звіробій: "Я закликаю хлопців з правоохоронних органів не виконувати злочинні накази. Переслідувати патріотів - це підла і остання справа", - Чейгоз

Наступ силовиків на активістів, волонтерів, ветеранів АТО, патріотів носить системний характер і вимагає консолідованої позиції громадянського суспільства. Про це заявив депутата фракції "Європейська солідарність" Ахтем Чийгоз у коментарі журналістам біля будівлі Служби безпеки України, передають Патріоти України.

"Щодо переслідувань наших патріотів – нам сьогодні необхідно консолідуватися, а також звертатися у всі правоохоронні органи щодо неприпустимості таких дій. Бо сукупність всіх цих дій є дуже тривожною", – наголосив депутат.

"Заклики до того, щоб налагодити стосунки з Росією, заклики до миру будь-якою ціною, переслідування патріотів нас повертають у зовсім недалеке минуле, яке загрожувало нам втратою незалежності", – додав він.

За словами Ахтема Чийгоза, події з обшуком у волонтерки Марусі Звіробій викликають аналогію із методами силовиків в окупованому Росією Криму. "Я закликаю хлопців з правоохоронних органів не виконувати злочинні накази. Переслідувати патріотів – це підла і остання справа. Не робіть цього, хто б ці накази вам не віддавав", – заявив депутат.

"На жаль, такий шлях був і в Криму, коли переслідували проукраїнських патріотів саме спецпідрозділи та правоохоронні органи. Численні обшуки, суди, переслідування, початок адміністративних справ. В результаті 90% сбушників і правоохоронців разом зі своїми генералами опинились на боці окупанта і увійшли до їхнього числа", – розповів колишній політичний в’язень Кремля.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...