Обстріли на Донбасі не вщухають: Один військовий загинув від кулі снайпера, є поранені

Інформація щодо обставин загибелі, ім’я та підрозділу з якого був боєць наразі уточнюються.

Сьогодні, 30 березня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє отримали поранення та один – бойове ураження. Про це повідомляє прес-служба ООС, передають Патріоти України.

Інформація щодо обставин загибелі, ім’я та підрозділу з якого був боєць наразі уточнюються та буде повідомлено окремо. Сьогодні у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” поруч з Павлополем окупанти випустили 15 мін з мінометів 82 калібру та вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета.

По позиціях Об’єднаних сил в районі Водяного та двічі поблизу Лебединського ворог застосовував 82-мм міномети загалом випустивши 22 міни. Захисників Пісок ворог обстріляв два рази – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

По околицях Невельського окупанти вели вогонь зі снайперської зброї, а неподалік Мар’їнки – зі стрілецької зброї. Оборонців Авдіївки загарбники обстріляли тричі – з 82-мм міномета та гранатометів різних систем.

Наші захисники негайно відреагували на ворожі збройні провокації та відкрили прицільний вогонь по позиціях противника. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник обстріляв позиції військовослужбовців Об’єднаних сил неподалік Новолуганського з мінометів калібру 82 мм, станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Хутір Вільний ворог застосував 82-мм міномет, автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю. По оборонцях Шумів ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...