"Один із найбільш адекватних людей": Кудрицького звільнили з посади керівника "Укренерго", - нардеп Железняк

Наглядова рада Укренерго у понеділок, 2 вересня, проголосувала за звільнення Володимира Кудрицького з посади керівника компанії. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

За даними Forbes, наглядова рада Укренерго провела термінову нараду пізно ввечері 2 вересня. Цю зустріч ініціював сам Володимир Кудрицький, розповіло джерело видання.

Кудрицький перебуватиме на посаді голови правління Укренерго до 4 вересня. Після його звільнення виконувати обов’язки керівника Укренерго буде нинішній член правління Олексій Брехт.

Можливе звільнення очільника Укренерго Кудрицького — що відомо

На засіданні Ставки верховного головнокомандувача у пʼятницю, 30 серпня, вирішили звільнити Володимира Кудрицького з посади керівника Укренерго.

Про це повідомили три джерела NV у парламенті, Офісі президента та на ринку електроенергії, які спілкувалися з безпосередніми учасниками Cтавки.

Кудрицькому запропонували написати заяву на звільнення за власним бажанням, проте він відмовився, повідомляє Forbes, посилаючись на власні джерела.

З потенційних причин необхідності зміни очільника Укренерго, джерела NV назвали бажання підпорядковувати компанію вертикалі міністра енергетики Германа Галущенка. До того ж редакції стало відомо про управлінські та професійні розбіжності між двома чиновниками.

1 вересня міжнародні фінансові організації закликали призупинити звільнення очільника Укренерго Кудрицького.

США можуть надати Україні далекобійні ракети? У Пентагоні пояснили свою позицію

четвер, 5 вересень 2024, 0:30

Політика США щодо обмежень на використання наданої ними зброї для ударів углиб російської території залишається незмінною. Про це на брифінгу у вівторок, 3 вересня, повідомив речник Пентагону, бригадний генерал Патрик Райдер, передають Патріоти України...

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...