Окупант прибув із Башкирії: В Україні ліквідували підполковника спецназу російського ГРУ (фото)

В Україні знищили полковника спецназу Головного розвідувального управління Генерального штабу збройних сил країни-агресорки Росії Альберта Карімова. Він був родом із Башкирії. Про ліквідацію російського окупанта на своїй сторінці у Twitter у середу, 11 травня, повідомив блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Також повідомлення про похорон Карімова публікували у забороненій в Україні російській соціальній мережі "ВКонтакте". Там зазначили, що окупанта поховають у башкирському селі Тирлянське, з якого, ймовірно, він родом.

Як зазначається, Карімов загинув "під час спеціальної військової операції на території України". Так російська пропаганда називає повномасштабну війну проти нашої держави.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...