Окупанти готуються до чергової навали на Донбасі: Перекидають підкріплення та зброю, - розвідка ЗСУ

Російські окупаційні війська на окупованих територіях в Донецькій та Луганській областях готують активізацію обстрілів позицій Об’єднаних сил. Про це передає Головне управління розвідки України, зазначають Патріоти України.

Як зазначається, командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях посилює готовність до застосування з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів.

Українська розвідка повідомляє, що під виглядом перевезень майна автомобільним транспортом для підготовки до зимового періоду, до передових підрозділів приховано завозиться додаткове озброєння і боєприпаси, прибувають диверсійно-розвідувальні підрозділи, зросла інтенсивність тренувань з бойової готовності, у т.ч. в артилерійських та мінометних підрозділах.

"У такий спосіб, окупанти приховано готують активізацію обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил з метою завдавання збитків, провокування вогню у відповідь та знищення елементів системи спостереження", - йдеться в повідомленні.

"Партнер другого сорту"? Позиція Заходу щодо Києва викликала хвилю невдоволення в Україні

четвер, 18 квітень 2024, 9:40

В Україні викликала хвилю невдоволення оперативна допомога західних країн Ізраїлю, оскільки українці вже понад два роки перебувають під масованими російськими обстрілами, передають Патріоти України. "Очевидно, що українці спостерігають різницю в підхо...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали: