Окупанти обстріляли Костянтинівку "Смерчами", є жертви

У суботу, 13 травня, російські військові обстріляли Костянтинівку Донецької області. Внаслідок чого загинуло двоє мешканців, у тому числі 15-річна дівчина. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора у Telegram, передають Патріоти України.

За даними слідства, окупаційні війська РФ вкотре обстріляли місто Костянтинівку. Внаслідок атаки окупантів на населений пункт загинуло двоє мешканців, у тому числі 15-річна дівчина.

Ще 10 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості - серед них двоє підлітків 15 та 16 років. Їх доставлено до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. Крім того, в місті пошкоджено та зруйновано багатоповерхові та приватні будинки, АЗС, аптеку й магазини. За попередніми даними, окупанти обстріляли місто з реактивної системи залпового вогню Смерч.

Навчання на ЗРК Patriot, який Німеччина додатково передасть Україні, вже розпочалися - Борис Пісторіус

субота, 18 травень 2024, 15:16

Німеччина вже розпочала підготовку українських військовослужбовців, які використовуватимуть для захисту України обіцяну їй додаткову протиповітряну установку Patriot. Про це міністр оборони Борис Пісторіус заявив на зустрічі з литовським колегою Лаурін...

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску - ЗСУ

субота, 18 травень 2024, 14:53

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску. Зокрема, велика кількість атак минулої доби на ЗСУ була здійснена у районі Кринок на Херсонщині. Про це розповів начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук,...