Окупанти у Мелітополі відкрили "супермаркет", де продають вкрадені продукти (відео)

Російські окупанти в тимчасово зайнятому Мелітополі Запорізької області відкрили супермаркет "Мєра", де продають товари, які викрали з українського АТБ. Загалом там полиці або пусті, або з краденими українськими чи білоруськими товарами. Про це повідомляють у РІА "Мелітополь", передають Патріоти України.

У виданні стверджують, що ці товари були вкрадені зі складів у Мелітополі. Однак ціни на них ставлять набагато вищі, аніж у підконтрольній Україні частині Запорізької області. Наприклад, у Мелітополі за цукор вимагають 43 грн, тоді як на підконтрольній Україні території - 27 грн.

"Товар, явно, залишився від АТБ. Краще б місцеві мародери винесли. Продаються залишки так званих товарів повсякденного попиту, і зокрема побутової хімії, які навіть стоять на тих самих полицях, помінялися лише цінники. Там же стоять і пляшки з українським пивом, імпортними елітними спиртними напоями, нерозпродані АТБ у зв'язку із забороною на торгівлю алкоголем", - розповідають місцеві мешканці.

З фотографії товарного чека видно, що магазин належить ТОВ "РУСОПТ", керівницею компанії є Малько Аліна Олександрівна з Бєлгорода, РФ. І показово, що основний вид діяльності цього ТОВ - виробництво дерев'яної тари. Проти компанії було порушено 5 виконавчих проваджень, тому можна вже передбачити сумне кримінальне майбутнє і ТОВ, і керівниці.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...