Окупанти залишають позиції на ділянці Сватове-Кремінна: Арестович анонсував "великий розкол" в армії окупантів

Радник Офісу президента України Олексій Арестович повідомив про втечу російських окупантів на одній з ділянок фронту, що може бути провісником великого розколу. Про це радник ОП розповів у розмові з російським опозиціонером, юристом Марком Фейгіним.

«Цікава ситуація між Кремінною та Сватовим. Російські війська побігли у двох місцях. Відзначена втеча: залишення позицій та відхід в тили в порушення наказу. Ну, це перші дзвіночки вже звучать. Ці тріщинки – передвістя майбутнього великого розколу», – пояснив Арестович.

«Українські війська не послаблюють тиск на ділянці Сватове-Кремінна, продовжують тиснути, і це може дати свої результати», – додав радник президентського офісу.

Нагадаємо, напередодні очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що ЗСУ відбивають ворожі атаки у районі Білогорівки та успішно просуваються в напрямку Сватового-Кремінної.

Раніше генерал Сирський розповів про успіхи на луганському фронті в районі Діброви, де визволителі України значно просунулися вперед.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...