Ольга Герасим'юк іде в бій: Нацрада перевірить телеканал Медведчука через ознаки розпалювання ворожнечі

Цікаве співпадіння, доки "ватний" електорат не повернувся від "Слуг" до рідного ОПЗЖ, влада воліла не чіпати промосковських "правдорубів", пишуть у мережі

Нацрада перевірить NewsOne через ознаки розпалювання ворожнечі

Національна рада з питань телерадіомовлення оголосила позапланову перевірку телеканалу "NewsOne" через ознаки розпалювання ворожнечі. Перевірка проходитиме у період з 8 по 19 лютого. Про це йдеться на сайті Нацради, зазначають Патріоти України.

Перевірку призначили через трансляцію передачі "Епіцентр української політики" за участі гостя - телеведучого В'ячеслава Піховшека. В ефірі телеканалу Піховшек висловлювався про "необхідність захисту російськомовного населення України".

"Висловлювання Піховшека мають ознаки безпосередніх та опосередкованих закликів до ненависті та нетерпимості, розпалення міжнаціональної ворожнечі", - пояснили в Нацраді.

Водночас ані ведуча передачі, ані інші творчі або редакційні працівники телеканалу не відреагували на висловлювання гостя та не припинили правопорушення.

"Не було висловлено своєї оцінки або альтернативної позиції з порушеного питання, представниками телеканалу не було висловлено занепокоєння або вибачення від офіційних представників ЗМІ, що може робити вплив мови ворожнечі на аудиторію значним", - додали в регуляторі.

Нагадаємо, у грудні Нацрада висловила попередження телеканалу "НАШ" через трансляцію прес-конференції російського президента Володимира Путіна.

Принагідно пригадаємо, що лише кілька місяців тому екстелеведуча "плюсів" Ольга Герасим'юк плідно і неодноразово перевіряла телеканал "Прямий" та інші, котрі пов'язують з патріоотичною опозицією до режиму Зеленського, за президенства котрого вона і отримала свій відповідальний пост.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...