Операція "Аншлюс": Наближчий до Путіна "демократ" розповів, чому Х*йло пішло на чергові 4 роки царювання

Голосування серед росіян за поправки до Конституції, в яких враховано так зване "обнулення", відбудеться 1 липня.

Олексій Венедиктов. Фото: РБК.

Стало відомо, що змусило російського президента Володимира Путіна в екстреному порядку міняти Конституцію і застосувати так зване "обнулення" термінів. Головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов розповів, що російські еліти почали думати про наступника Володимира Путіна, коли провалився план об'єднання Білорусі і Росії в одну державу, передають Патріоти України.

За словами Венедиктова, Путін був впевнений, що цей сценарій спрацює і він зможе обратися на чолі однієї великої держави на новий термін. Але після провалу переговорів російські еліти почали вирувати. "Це зрозуміло все оточення, що у нього начебто йде останній термін, союзу з Білоруссю - немає, і він - "кульгава качка" так, ще чотири роки, але вже треба шукати... збиратися навколо спадкоємця / спадкоємців", - заявив російський журналіст.

На думку Венедиктова, саме цим пояснюється те, як Путін почав "ламати" Росію через коліно, побоюючись розвитку непередбачених сценаріїв. "Ось те ж саме і тут. Якщо ви хотіли мою думку і моє знання, - ось воно таким чином зроблено. Тому він почав ламати через коліно своїх і всю країну. Ну що, ні, чи що? Ламає через коліно. Він просто поспішав, це очевидно", - зазначив він. Журналісти нагадують, що голосування серед росіян за поправки до Конституції, в яких враховано так зване "обнулення", відбудеться 1 липня. Серед росіян йде дискусія про те, щоб голосувати проти поправок або взагалі проігнорувати голосування.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...