Оперативно рятують кума Путіна? У РФ ліквідують компанію, через яку Медведчук отримав підозру

Російська влада розпочала ліквідацію компанії "Новые проекты", через яку нардепа від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука запідозрили у державній зраді та розграбуванні ресурсів у Криму. Це відбулося наступного дня після підписання йому підозри, 12 травня. Відповідний запис було зроблено в реєстрі юридичних осіб Російської Федерації, повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, що у "Новых проектов" є російська ліцензія на видобуток нафти і газу на ділянці "Глибока", яка до окупації Росією Криму перебувала під контролем України.

Причиною, через яку реєстраційні органи вирішили припинити існування компанії, вказано "ухвалення рішення про майбутнє виключення юридичної особи з ЄДРЮО (російського Єдиного державного реєстру юридичних осіб. – Ред.) відомостей про юридичну особу, щодо якої внесено запис про недостовірність".

Так, у виписці про фірму стверджується, що Федеральна податкова служба РФ ще в жовтні 2020 року провела перевірку та встановила певну недостовірність даних. Саме це нібито і стало приводом для ліквідації компанії.

При цьому у виписці, датованій початком травня 2021 року, а не 14 числом, відповідних відомостей немає. Це може свідчити про те, що такі дані внесли заднім числом.

Водночас ліцензія на геологічне вивчення, розвідку і видобуток корисних копалин на ділянці "Глибока" компанії "Новые проекты" нині залишається чинною до 2046 року.

Зв'язок Медведчука з компанією.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...