"Оперний театр зберегти, а все інше знищити": У студії Соловйова захоплено обговорювали, які міста України треба "стерти із лиця землі"

У студії головного пропагандиста Кремля Володимира Соловйова розгорілася тема, як і які міста Україна треба "стерти із лиця землі". Гості шоу були дуже захоплені цим питанням та цинічно це обговорювали, зазначають Патріоти України.

Z-пропагандисти пропонували знищити повністю Львів, Київ та Одесу, але потім останню зробити столицею. "Ракети для чого? Щоб по Криму бити. Нахр*н знищити Київ", - говорить Соловйов, на що гість його пропагандистського шоу відповідає, що згідний із цим.

"Знищити Львів", - каже ще один російський недоексперт.

"То давайте знищемо ті міста, звідки ці ракети йдуть", - говорить один із "експертів". Ще один Z-пропагандист пропонує із Одеси зробити столицю.

Після цього всі гості студії Соловйова погоджуються із цим і єхидно сміються. На що головний пропагандист Кремля каже, що Росія не збереже Одесу, її потім буде легше відбудувати. "Ну що робити. Принаймні, портову зону. Я кажу, що оперний театр треба зберегти, а все інше знищити", - заявив Соловйов.

Також Z-пропагандисти були щасливі ракетним атакам по Одесі, які Росія завдала вночі 23 липня.

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...

Вугледар опинився у лещатах: Експерт оцінив загрозу прориву ворога в місто

неділя, 29 вересень 2024, 18:47

Ситуація довкола Вугледара в Донецькій області доволі складна. За певними даними, зосереджено понад 15 тисяч особового складу російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. "Сьогодні було повідомлено про...