"Ось вам подарунок. Працюйте": Шойгу може видати Пригожина Україні, - Сотник

Ватажка ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина можуть ліквідувати за вказівкою російського диктатора Володимира Путіна, вважає редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник і публіцист Олександр Сотник. В інтерв'ю "Главреду" він зазначив, Міноборони РФ може передати координати розташування ватажка "вагнерівців" ЗСУ, передають Патріоти України.

"Міністерство оборони Шойгу запросто може зробити жест доброї волі, подарунок для Генштабу Міноборони України – назвати координати: "ось вам подарунок. Працюйте". Після чого вони розведуть руками і скажуть: "бачите, як буває, людина хоче вийти з Бахмута, але навіть цього зробити не може разом зі своєю когортою чортів. Я не виключаю такого варіанту. Така "відповідь" цілком може прилетіти Пригожину.",- пояснив Сотник.

За його словами, Путін точно не буде терпіти образи з боку Пригожина. "Пригожин прекрасно розумів, який хід робить, артикулюючи ці слова в такому тоні і з такою лексикою. Я розумію, що у нього іншої лексики немає, але саме щодо Путіна він пішов ва-банк – або пан, або пропав. Мабуть, Пригожину намальована якась непогана перспектива на горизонті, тому він зважився піти на таке", - зазначив Сотник.

Навчання на ЗРК Patriot, який Німеччина додатково передасть Україні, вже розпочалися - Борис Пісторіус

субота, 18 травень 2024, 15:16

Німеччина вже розпочала підготовку українських військовослужбовців, які використовуватимуть для захисту України обіцяну їй додаткову протиповітряну установку Patriot. Про це міністр оборони Борис Пісторіус заявив на зустрічі з литовським колегою Лаурін...

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску - ЗСУ

субота, 18 травень 2024, 14:53

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску. Зокрема, велика кількість атак минулої доби на ЗСУ була здійснена у районі Кринок на Херсонщині. Про це розповів начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук,...