"Особливо тривожно за Крим": Скабєєва вже б'ється в істериці через контрнаступ ЗСУ, який ще навіть не почався (відео)

Головна пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва, яка хотіла взяти "Київ за три дні", в істериці через майбутній контрнаступ Сил оборони, який, за офіційною інформацією, має розпочатися у квітні-травні, передають Патріоти України.

Вона запитала у російського "воєнкора", чи усвідомлює російська армія наслідки майбутньої спецоперації українських військових, заявивши, що їй "особливо тривожно за Крим".

"Що ми знаємо про так званий український контрнаступ? Як ставитися до заяви Блінкена, що українці підуть (у контрнаступ - ред.) і Вашингтон у стороні не залишиться", - прокричала Скабєєва під час своє програми на російському телебаченні. У відповідь "воєнкор" сказав, що потрібно "дуже серйозно" ставиться до того, що зараз відбувається на фронті.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...