"Особливий статус Донбасу та Криму ще здасться хорошим варіантом": Савченко заявила, що на Україну чекає розпад (відео)

Екс-нардеп Надія Савченко вважає, що "Україна не обмежиться втратою Криму і Донбасу", і незабаром ризикує просто припинити існування, а потік виїжджаючих з країни українців навряд чи вдасться зупинити. Таку заяву вона зробила в ефірі телеканалу "Наш", передають Патріоти України.

"Люди залишають територію, тому що держава просто перестає існувати. ...Ми не обмежимося втратою Донбасу і Криму при будь-яких розкладах нашого вступу, об'єднання або плазування перед британо-американським союзом", - сказала Савченко.
На її думку, такими темпами Україна позбудеться половини своїх земель і буде існувати на невеликих "осколках", обслуговуючи інтереси інших країн. У гіршому випадку території "просто заберуть".
"Нам та риторика, яку в 14-му році не приймали - як це Донбасу дати особливий статус і забути про Крим - при розкладах, які нам запропонують в майбутньому, може здатися ще непоганим варіантом", - вважає Савченко.
На думку політика, українська влада сподівається на те, що "Китай колись розвалить Росію". "Якщо зараз прийдуть розвалювати Росію, а це з розряду космосу, на що ми сподіваємося? Що Кубань і Вороніж будуть нашими? Я не думаю, що нашій божевільній владі подарують таке щастя. Хіба що нам поставлять гауляйтера, який буде нами керувати", - додала Савченко.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...