Оце так поворот: ЗМІ знайшли ще одного сина Лукашенка, якого він переховує в інтернаті - соромиться хвороби (фото)

Олександр Лукашенко переховує в інтернаті старшого сина з аутизмом. Про це йдеться у матеріалі головного опозиційного Telegram-каналу NEXTA, передають Патріоти України,

Відомо, що у Олександра Лукашенка – троє синів. Старші – 46-річний Віктор і Дмитро, 41 рік. З їхньою матір'ю, Галиною, Лукашенко офіційно не розлучений, але живуть вони окремо. Третій син – Микола. Згідно основної версії ЗМІ, його матір'ю є Ірина Абельська, колишня особиста лікарка Олександра Лукашенка. Але, як виявилося, Микола – другий син Абельської і Лукашенка.

За інформацією авторів публікації, у Лукашенка з подругою Іриною Абельською у листопаді 2002 року народився син, медики діагностували в нього аутизм та глухоту.

Хлопчика записали дівочим прізвищем матері Матвій Постоялко і віддали у дитячий будинок. При цьому за дитиною доглядав спеціально найнятий персонал, який контролював його виховний процес і дбав про їжу та іграшки.

"Весь цей час коштів на нього не шкодували: у Матвія був особистий тьютор, педагог, індивідуальний навчальний кабінет, дорогі розвиваючі іграшки, до нього приставили двох "бабусь", які контролювали виховний процес і привозили хлопчикові все необхідне (їжу, іграшки)", — йдеться в повідомленні.

NEXTA пише, що Матвій був першою дитиною пари Лукашенка і Абельської. Під час вагітності Колею політик побив супутницю, вважаючи, що і друга дитина матиме фізичні вади.

Зараз син Лукашенка перебуває у психоневрологічному будинку-інтернаті для престарілих та людей з інвалідністю №2 в Мінську. Авторам каналу вдалося віднайти фото Матвія семирічної давнини, на якому хлопцеві приблизно 10-11 років.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...