"Озброїв сина, б**дь, до зубів": Як білоруські омонівці відреагували на появу Лукашенка з автоматом

Диктатора супроводжував його 15-річний син — і він теж був в бронежилеті і зі зброєю.

Білоруський проєкт By_Pol, який об'єднує працівників силових структур, опублікував запис переговорів силовиків під час появи диктатора Олександра Лукашенка з автоматом в розпал протестів. Подія, обговорювана білоруськими силовиками, сталася 23 серпня 2020 року під час Маршу Нової Білорусі, в якому взяли участь близько 150 тисяч осіб, інформують Патріоти України.

В той день Лукашенко прибув в резиденцію на гелікоптері. Він був у бронежилеті і озброєний автоматом. Диктатора супроводжував його 15-річний син — і він теж був в бронежилеті і зі зброєю. By_Pol отримав в своє розпорядження відео з камер омонівців, які охороняли територію резиденції і брали участь в розгоні протестувальників.

На відеозаписі двоє омонівців сміються над появою Лукашенка з автоматом.

ОМОН3: З автоматом, б**дь!

ОМОН4: Та ну?

ОМОН3: Ну (Сміється)!

***

ОМОН1: А де він йде?

ОМОН2: З автоматом!

ОМОН1: Серйозно?

Потім Лукашенко звертається до силовиків: «Прибрати їх, я говорю!». Після цієї команди силовики пішли у бік невеликої групи протестувальників — ті були змушені розбігтися по сторонах. Кількох людей затримали.

«Спасибі хлопці! Спасибі вам. У боргу не залишимося», — звучить голос Лукашенка після розгону учасників протесту. «Спасибі! У вашому житті хороше попереду. Ви її будете ще згадувати. Спасибі. Але не розслабляйтеся», — каже Лукашенко.

Потім омонівці обговорюють появу озброєного сина Лукашенка Миколи:

ОМОН3: Озброїв, на*** сина, б**дь до зубів. Пістолет, автомат, ** твою мать, коротше.

ОМОН4: Тихо ти! Я його теж спочатку не впізнав.

У Білорусі після сфальсифікованих президентських виборів не припиняються масові акції протесту проти режиму Олександра Лукашенка, який править країною з 1994 року, жорстко придушуючи опозицію і незалежні засоби масової інформації.

Підконтрольні Лукашенкові силовики застосовують проти мирних громадян водомети, гумові кулі, сльозогінний газ і світлошумові гранати. Тисячі білорусів були затримані, сотні постраждали. Число жертв силового розгону протестувальників приховується. Білоруський диктатор відкинув будь-які поступки і спроби діалогу з протестувальниками й опозицією, неодноразово заявляючи, що за хвилею протестів стоять західні сусіди Білорусі.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...