Паніка наростає! З роти залишилося десятеро: Російські десантники масово втікають із Херсона та дезертирують

Російські окупанти-десантники масово втікають із Херсона, де успішно триває контрнаступ Збройних сил України. Із роти ВДВ, що там перебуває, залишилося десять осіб із 45, передають Патріоти України.

Про це Telegram-каналу "Бульба престоловъ" повідомила росіянка, брат якої перебуває у тій самі роті. Окупант розповідає родичам, що ситуація набагато складніша, ніж розповідають пропагандисти.

"Пише, що дуже важко – набагато важче, ніж кажуть, мовляв, зараз поки розженуться ці "мобіки", ми тут майже все про**емо", – написала жінка. Також зазначається, що серед окупантів у Херсоні – багато 500-х – дезертирів.


Наприкінці червня Україна отримає партію танків Leopard – очільниця міноборони Іспанії

понеділок, 20 травень 2024, 20:52

Україна отримає від Іспанії новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть танки Leopard і боєприпаси. Про це заявила міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес, повідомляють Патріоти України з посиланням на El Mundo. Вона також уточнила, що постачан...

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...