"Парад дітей, де ж реальні частини?": Тишкевич вказав на важливу деталь у ході в Москві

У військовому параді в Москві 9 травня практично не брали участі службовці військових частин РФ. Основну частину ходи склали курсанти російських училищ. На це звернув увагу білоруський опозиціонер, експерт Української інституції майбутнього Ігор Тишкевич, передають Патріоти України.

За його словами, на "параді дітей" також майже не було військової техніки. "Реальні частини – зведена коробка від Таманської та Кантемирівської дивізій, Севастопольська бригада і все. Виникає питання: а де ж реальні частини? Закінчилися й навіть до параду не вистачило", – написав він у своєму Facebook.

Тишкевич додав, що російські курсанти представляли "парадний розрахунок полку ВМС" та "парадний розрахунок ВДВ", а також прикордонні війська ФСБ та МНС.

Виняток склали інженерні частини, залізничні війська, які виконують завдання щодо розвитку БАМ, "казаки" та військова поліція, які не мають залишати позицій під Москвою.

А російську військову техніку на параді до Дня перемоги над нацизмом представляли вісім бойових машин піхоти (БМП) різних моделей, 12 танків, автомобільна техніка, реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) та "Іскандер", зазначив експерт.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...