Партія Вакарчука висунула Зеленському жорстку вимогу щодо Сивохи

Партія "Голос" зажадала усунути Сергія Сивоху від роботи в РНБО, зазначають Патріоти України. Як ідеться в заяві політсили в Telegram-каналі, "Сивохо дозволяє собі публічні заяви, які повторюють російські тези, які суперечать чинному українському законодавству".

Тому "Голос" вимагає пояснень від влади щодо підтримки так званої "Національної платформи примирення і єдності".

"Вимагаємо прибрати Сивоха з РНБО. Політика України в протидії російській агресії в Криму і на Донбасі грунтується на тому, що збройний конфлікт на сході України має міжнародний характер. Росію визнано агресором і окупантом", – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, секретар РНБО Данилов, чиїм підлеглим формально є співкомік президента Зеленського відмежувався від скандальних заяв свого радника і наголосив, що той не уповноважений робити офіційні заяви взагалі.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...