Партизани підірвали авто "поліції" окупантів у Херсоні, - ГУР Міноборони

Партизани у тимчасово захопленому Херсоні підірвали автомобіль так званої «поліції» окупантів, внаслідок чого один із силовиків загинув. Про це повідомляє пресслужба ГУР Міноборони, передають Патріоти України.

«Рух опору на тимчасово окупованій Херсонській області продовжує поширювати серед прихильників російського миру та місцевих колаборантів квитки на концерт Кобзона», - повідомляє ГУР у Telegram.

За їхніми даними, партизани підірвали автомобіль так званої поліції російської окупаційної адміністрації в Херсоні на перетині вулиці Рєпіна та проспекту Адмірала Сенявіна за допомогою радіокерованого фугасу. Внаслідок вибуху один силовик загинув, а другий був госпіталізований.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли про підрив у Херсоні авто з поліцейськими, які перейшли на бік російських окупантів.

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...