Передав ворогу точні координати: У Миколаєві затримали зрадника, який "навів" ракети РФ на підприємство оборони

У Миколаєві затримали та відправили за ґрати місцевого жителя, який коригував ракетний удар Росії по оборонному підприємству в місті, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Офіс генерального прокурора, затриманому повідомили про підозру.

"За даними слідства, 4 квітня 2022 підозрюваний, з метою фізичного знищення військовослужбовців і військової техніки ЗСУ, в соціальній мережі "Вконтакте" надав проросійському блогеру-активісту інформацію з точними координатами розташування військовослужбовців Нацгвардії України і військової техніки на одному з оборонних підприємств Миколаєва", – йдеться у повідомленні.

У підсумку по вказаному їм місцю Росія вдарила ракетами та знищила, а також частково пошкодила об'єкти нерухомого і рухомого майна підприємства. Центральний районний суд Миколаєва обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...