Переховувався від слідства: НАБУ затримало екс-заступника голови поліції Одещини (фото)

У вівторок, 30 липня, детективи Національного антикорупційного бюро затримали колишнього першого заступника начальника ГУ Нацполіціі в Одеській області Костянтина Гейка, який переховувався від слідства. Про це заявляє прес-служба бюро в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Відзначимо, його разом з ексначальником Дмитром Головіним підозрюють у заволодінні у 2017 році великою партією тютюнових виробів, раніше вилучених із незаконного обігу.

25 липня цим двом особам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.


При цьому, Гейку 26 липня вдалося втекти від арешту НАБУ, після чого він був оголошений у розшук. Детективи провели обшук у квартирі Гейка в Одесі, площа якої становить 600 квадратних метрів, проте деталі не повідомили.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...