Перемир'я для вурдалаків Путіна: На Донбасі знову ллється українська кров

Ворог обстрілював позиції підрозділів ЗСУ з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Сьогодні окупанти три рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Про це повідомляє прес-центру штабу ООС, передають Патріоти України.

«Впродовж доби збройні формування Російської Федерації та її найманці три рази порушили режим припинення вогню», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог обстрілював позиції підрозділів ЗСУ з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Талаківки з напрямку Пікуз – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки з напрямку Старомихайлівки – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил: неподалік Південного з напрямку шахти імені Гагаріна – з ручних протитанкових гранатометів. У штабі повідомили, що від початку поточної доби внаслідок ворожих обстрілів 1 військовослужбовець отримав поранення. Наразі його доставлено до військового мобільного шпиталю.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...