Перевірити Зеленського на "зраду": У Раді пропонують законодавчо закріпити заборону на подачу води в окупований Крим

Якщо "слуги" проігнорують питання, значить Банкова воду для окупантів висунула на торг

Група народних депутатів з фракцій "Європейська солідарність", "Голос" і групи "Довіра" пропонують закріпити в законодавстві положення про заборону поставок води Північно-Кримським каналом в Крим до деокупації півострова , повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Відповідний законопроєкт №5419 Про внесення змін до закону "Про створення вільної економічної зони"Крим" і про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України" про заборону водопостачання Північно-Кримськом каналом тимчасово окупованим Криму і Севастополю зареєстрований в парламенті.

Депутати пропонують доповнити закон Про створення СЕЗ "Крим" новою нормою: "Здійснення поставок води Північно-Кримськом каналом до території СЕЗ "Крим", будь-який інший забір води з водних об'єктів України з метою подальшої поставки на територію СЕЗ "Крим" забороняються до моменту закінчення режиму тимчасової окупації території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя".



Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...