Підхопили естафету від РПЦвУ: Не зважаючи на карантин, ОПЗЖ влаштувала по Одесі тисняву за пасками та яйцями. Електорат, скинувши маски, штовхався й сварився, бризкаючи слиною (відео)

Куди дивилась поліція, питання риторичне. Станом на 25 квітня в Одеській області зафіксовано 183 офіційно підтверджені випадки Covid-19, 26 квітня - вже 220 випадків. Скільки додасться після цього проросійського "свята життя" стане відомо за тиждень-два.

"Делаем все возможное, Владимир Владимирович"

Представники партії "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) у суботу, 25 квітня 2020 року, в різних місцях Одеси роздавали харчі з вантажівок, свідомо порушуючи санітарні заходи безпеки оголошені через пандемію, повідомляють Патріоти України з посиланням на на місцеву видання Пушкінська.net.

За даними журналістів, в продуктовий набір входили крупи, консерви, великодні паски і яйця.

"У чергах за ними неодноразово спалахували скандали. Наприклад, біля машини посварилися жінки, які живуть в районі Лузанівки", - зазначають одеські журналісти.

В середині квітня пресслужба ОПЗЖ повідомила, що партія збирається роздати на території Одеси і області 20 тис. продуктових наборів.

Одесит , котрі не піддались стадному інстинкту, дивуються, чому підлеглі Авакова гуртом в'яжуть баристу, котрий одиноко стоїть на безлюдному майданчику зі своїм товаром, при цьому ігноруючи багатолюдну бактеріологічну диверсію п'ятої колонни Кремля в Україні.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...