Підрозділи найманців "ЛДНР" приведені в повну бойову готовність

Контроль за проведенням бойової підготовки здійснює комісія Південного військового округу ЗС Росії, штаб якої розташований в російському місті Ростов-на-Дону.

На Донбасі бойовики проводять тактичні військові навчання. Про це свідчать дані української розвідки, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу Міністерства оборони.

«Командування російських окупаційних військ підтримує високий рівень бойової готовності з’єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ», – йдеться в повідомленні ГУР Міноборони.

Навчання російських окупаційних військ почалися в понеділок, 14 жовтня, на полігонах «Південний» в Донецькій області та «Центральний» в Луганській області. Зазначається, що залучені до навчань підрозділи бойовиків приведені в повну бойову готовність. Контроль за проведенням бойової підготовки здійснює комісія Південного військового округу ЗС Росії, штаб якої розташований в російському місті Ростов-на-Дону.

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...