"Пішов на х** з мого міста, г*вно. До батьків, у Москву": Пропагандиста телеканалу Мураєва обматюкали в Первомайську, куди воно подалось шукати "рускій мір" (відео)

Ведучого телеканалу "Наш", який штрафують за антиукраїнську діяльність, Назара Діордіцу на прізвище Макс Назаров обматюкали у місті Первомайськ, що в Миколаївській області. Там минулої суботи канал з колишнім "регіоналом" Євгеном Мураєвим знімав програму "Тут наша земля", зазначають Патріоти України.

До Діордіци підійшов звукорежисер і диктор з цього міста Дмитро Погребнюк.

"Пішов на х** з мого міста, г*вно. До батьків, у Москву. Ти з чотирнадцятого року став чмом, ще коли я просив тебе: Назарчік, давай скинемося грошима для військових. Що ти сказав? Що пішли всі на*ер? От і пішов тепер ти на*ер зі своїм Мураєвим разом", - звернувся чоловік до телеведучого.

"Рот закрой, бл*", - відповів українофоб Діордца. Між обома сталася словесна перепалка.

"Мы вас поддерживаем", - звернулися до земляка люди поруч.

Увага! Ненормативна лексика!

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...