Після двох грандіозних штурмів наприкінці липня, окупанти зібрали свої недобитки, щоб знов атакувати таврійських десантників на Курахівському напрямку. Що з того вийшло (відео 16+)

Після ураження танка дві ББМ утекли

Українські десантники стримали ще два штурми росіян на Курахівському напрямку. Ворог зазнав значних втрат. Про це повідомляє на своєму Telegram-каналі Десантно-штурмові війська ЗСУ, передають Патріоти України.

Ворог сподівався, що 79 ОДШБ виснажилась при відбитті двох наступів на Курахове наприкінці липня, і українських десантників вдасться здолати силами вдесятеро меншими за попередні атаки. Ворог вкотре демонструє самовбивчу тактику, коли недобитки кидають в бій знов і знов до повного сточування. Нажаль оці атаки "сарани", вперше продемонстровану покійним Пригожиним при штурмі Бахмуту, дають просування росіянам на Донбасі і в компанію 2924 року. Однак не ці рази.

Перша колона загарбників, до якої увійшли один танк та п'ять бойових броньованих машин (ББМ), натрапила на потужний опір 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади та 471 окремого піхотного батальйону. Внаслідок цього було знищено чотири ББМ, а ще одну - підбито. Танковий екіпаж утік із поля бою.

Окупанти згодом здійснили другу спробу штурму, під час якого задіяли один танк та дві бронемашини. Після ураження танка дві ББМ утекли.

"32 росіянина вже ніколи не дізнаються про задуми цієї атаки, ще 26 окупантів зможуть розповісти про враження від зустрічі з таврійськими десантниками в госпіталях - вони дістали поранення різної складності", - йдеться в повідомленні.

Увага! Кадри 16+

Росія тисне на п'яти напрямках на сході: Селезньов розповів про небезпеку на фронті

середа, 7 серпень 2024, 6:56

Збройні сили Російської Федерації спробують посилити тиск на декількох напрямках на фронті. Зокрема, основний осередок бойових дій - схід України. Про це повідомив колишній речник Генштабу ЗСУ, полковник Владислав Селезньов в ефірі FREEДОМ, передають П...

"Не будуть підтримувати всю лінію боєзіткнення": Експерт розповів про перші цілі для українських F-16

середа, 7 серпень 2024, 6:22

Літаки F-16, які напередодні отримала Україна від союзників, будуть допомагати засобам ППО знищувати ворожі ракети, повідомив в ефірі телемарафону військовий експерт Олександр Коваленко, передають Патріоти України. "Але не всю номенклатуру. У тій кільк...