Після оголошення мобілізації у РФ миттєво зникла 90% підтримка "спецоперації", - російський опозиціонер

Російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко вважає, що кремлівський диктатор хоче врятувати своє життя сотнями тисяч життів росіян. Після оголошення Путіним "часткової" мобілізації серед росіян різко знизилась підтримка війни в Україні. Про це заявив російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко в інтерв'ю "Обозревателю", передають Патріоти України.

"Вся ця 90% підтримка "спецоперації" Путіна, про яку заявлялося, зникла миттєво. Її, власне, ніколи не було. Значна кількість росіян була готова підтримати цю війну, сидячи на дивані. Але щойно торкнулося їхнього власного життя, вся ця підтримка миттєво випарувалася. Вмирати ніхто не хоче. Абсолютно не зрозуміло, за що треба віддавати своє власне життя", - зазначив він.

Яковенко вважає, що Путін хоче врятувати своє життя сотнями тисяч життів росіян. "Тільки зеки в невеликій кількості, рецидивісти, серійники просто заради збереження свого життя готові зіграти в цю лотерею. І ще не зрозуміло, як вони поведуться, коли отримають зброю і доїдуть до України.

У Москві наразі озвучується чудова ідея – відправляти на фронт мігрантів за російське громадянство. Але також не факт, що люди, які прибули з країн Центральної Азії, будуть готові їхати вмирати за незрозуміло що. Це шалена спроба врятувати своє власне життя – я говорю про Путіна та його оточення – ціною тисяч, десятків тисяч і, найімовірніше, сотень тисяч життів росіян", - додав політик.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...