Після того, як "найвеличніший" познущався": Рінат Ахметов прилетів до України

16 лютого, день передбачуваної атаки армії РФ на Україну, мільярдер Рінат Ахметов має намір провести на Донбасі, у прифронтовому Маріуполі. Увечері 15 лютого літак бізнесмена зайшов на посадку до аеропорту Запоріжжя. Про це повідомляє керівник департаменту журналістських розслідувань УП Михайло Ткач, передають Патріоти України.

За його даними, Рінат Ахметов перебуває на борту саме цього літака. За даними сервісу Flightradar24, Falcon7X прилетів до України з Парижа.

Поки що інших подробиць немає. Як повідомлялося раніше, пізно увечері 12 лютого з аеропорту Бориспіль вилетів приватний лайнер президента ФК "Шахтар". За даними ЗМІ, на борту була сім'я Дмитра Гордона. Журналіст у відповідь показав відео, на якому він із дружиною Олесею перебувають удома. Однак питання про те, де перебувають діти Гордона, залишилося відкритим. Масовий "вихід" найбагатших людей України та їхніх сімей розпочався після того, як у ЗМІ назвали дату можливої атаки армії РФ. Президент Володимир Зеленський закликав VIPів повернутися на батьківщину, а депутатам Ради дав 24 години, щоб опинилися в Києві.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...