Після збору даних на "виборах": Окупанти на Херсонщині почали видавати повістки, - ЦНС

Росія активізує мобілізацію місцевих мешканців на тимчасово окупованих територіях Херсона та Донбасу з метою використання їх у збройних діях проти України. Про це інформує Центр національного спротиву передають Патріоти України.

"На тимчасово окупованих територіях триває підготовка до початку мобілізації місцевого населення на війну проти Батьківщини", — заявляють у Спротиві.

Згідно з інформацією з підпільних джерел, на території Херсонської області, яка була захоплена Росією, проводиться підготовка до мобілізації військовозобов'язаних місцевих жителів для служби в російській армії.

Повідомляється, що "військові" працюють на основі даних, які українці надавали під час фейкових виборів і роздачі продуктових наборів.

Крім того, у Донецькій області під час так званих виборів роздали 100 повісток. Також військкомати активно збирають дані про осіб 2006 року народження з прицілом на мобілізацію у 2024 році.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...