"Почалася війна, і ніхто не знає, що робити": Окупант назвав армію РФ "картинною" і поскаржився на низький рівень боєздатності. Перехоплення

Окупанти розуміють, що відбувається в Україні, вони скаржаться на низький рівень боєздатності "другої армії у світі". Російські солдати також обговорюють, як старший офіцерський склад ухиляється від участі в "СВО". Про це свідчить чергове аудіоперехоплення телефонної розмови загарбників, яке оприлюднила ГУР, передають Патріоти України.

У розмові російські військові називають свою армію "картинно-демонстративною" і ні на що не здатною. "Я так і знав, що буде. От почнеться щось серйозне... І картинно-демонстративна армія у нас завалиться, як картковий будиночок", – говорить один зі співрозмовників своєму колезі.

Також ворожі солдати скаржаться на вищі офіцерські чини, які втікають від участі у війні, використовуючи найрізноманітніші способи. За їхніми словами, полковники сидять на лейтенантських посадах в Сирії, щоб не їхати лишень в Україну. "Сирія зараз, б**дь, цвинтар генералів, б**дь, там полковники на лейтенантських посадах", – розповів один із них.

"Що, серйозно? Це щоб сюди не забрали, на СВО?" – регочучи відповів інший.

"Ну звичайно, так", – підтвердив перший, назвавши це ганьбою.

Втім, окупанти ще не до кінця розуміють, що на них чекає. Вони порівнюють ситуацію на фронті з подіями Другої світової.

"От, б**дь, почалася війна, і ніхто не знає, що робити, б**дь. "От у 41-му німці скористалися такою ж ситуацією, і гнали нас аж до Москви, поки за два роки ми не навчились воювати. Що не так було?" – сказав окупант, а інший із ним погодився.

Втім, вони не усвідомлюють, що їх і далі б гнали, якби тоді у війну не вступили союзні війська.

І з того часу справді нічого не змінилось – російська армія перебуває на тому ж рівні, на якому була понад 70 років тому.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...